Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!неделя, 21 ноември 2010 г.

Предизвикателство

Защо предизвикателство?...Защото, когато я правих все още нямах опит и за мен наистина беше предизвикателство да я направя. Не беше лесно-но мисля, че се справих успешно.
2 коментара:

  1. Ихаа, страхотна е!
    Виж си настройките за коментарите, защото на последната ти публикация не виждам полето за коментари, а много ми харесаха цифрите(и 60 и 18). Може би при самото публикуване си чекнала погрешка да не се разрешават коментари за тази публикация...

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!