Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!вторник, 25 януари 2011 г.

Честит Рожден Ден Картичкофурии!Честит Рожден Ден Картичкофурии!
Пожелавам на авторите на блога много здраве, сили, търпение и огромно творческо вдъхновение за да продължават да ни радват! На блога - още много почитатели, участници в предизвикателствата и награди!
На всички Картичкофурии желая много вдъхновение и прекрасни творби!
Моето предложение за развитието на блога е да се излъчва Картичкофурия на месеца и Картичкофурия на годината. Също така да се създаде галерия с отличените картички.

Сега за картичката:
Направих я специално за този повод. Картичката е с размер 12,5/12,5 см. Използвала съм акварелен картон, дизайнерска хартия, панделка, капчици, силиконов печат, уредчето за кабзички:) и разбира се квилинг букетчето.
Надявам се да ви хареса!
Вдъхновения!

3 коментара:

  1. красива картичка и много прецизно направена

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава картичка, надявам се да направиш и покажеш още много ръчни картички.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!