Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!вторник, 11 януари 2011 г.

ULTIMATE PRO


ULTIMATE PRO
Дядо Коледа ми донесе чудесен подарък - Практичния куфар за крафтъри. Много съм доволна...:)
Няколко клипчета за какво се използва:


Панделки
Card Maker
Пликове
Кутийки
Ембосинг
Pop up картички

5 коментара:

 1. Страхотно! Завиждам ти благородно.

  ОтговорИзтриване
 2. Все още не мога да му се нарадвам...:)

  ОтговорИзтриване
 3. чЕСТИТО ,СТРАХОТЕН ПОДАРЪК!

  ОтговорИзтриване
 4. лесен ли е за използване? някъде четох коментари, че върши работа само за кутийки и пликове ... какво е твоето впечатление?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Като цяло съм доволна. Редовно връзвам панделки с него- много е лесно и стават хубави. За пликове е незаменим-става много лесно и бързо. Върши работа за всичките си функции - зависи за какво ще го използваш. След него имам още много инструменти(все пак го имам от година), но не съжалявам, че го купих.:)

   Изтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!