Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!четвъртък, 14 април 2011 г.

3D яйце изнeнада


Време е за ... поредното великденско куилинг яйце. :)
От известно време само с яйца се занимавам, дано не ставам досадна.
Довършвам още едно яйце гигант и спирам:)))
Сега за това яйчице:
Размер - нормален. Пилето е по-голямо от това в червеното яйце - мисля, че също се получи добре. Самото яйце както се вижда се състои от две половинки и се затваря и отваря - и ето тук възникна проблема -как да го сглобя? Голямо чудене падна, но в крайна сметка се получи и аз съм много доволна...:)))
Надявам се, че ще ви хареса!
Ще участвам в игра м.Април2011 на Хобисимо и Игра 16 на Arty-mark

6 коментара:

 1. Классное яйцо! Цыпленок просто прелесть!

  ОтговорИзтриване
 2. Ти направо се специализира в правенето на какви ли не 3D яйца... кое от кое по-хубаво. Моите фаворити са двете с пилетата :)!

  ОтговорИзтриване
 3. Браво! И това също е много красиво!

  ОтговорИзтриване
 4. Супер си:-) Страхотни идеи имаш и ти благодаря ,че ги споделяш с нас!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!