Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!неделя, 31 юли 2011 г.

Слънчоглед
Голяма мъка с този слънчоглед - все нещо не се получаваше, както си представям. Правих с по-малки елементи, с по-голями, по-рехави и т.н.
Картичката е с поставка -прегъната на триъгълник, като от вътрешната страна има място за надписване. Размер в неразгънат вид 15/15см.

Очаквам с нетърпение мнението ви!:)
Ще я включа в:
Хобисимо - седмица 1
КФП 77 - Карирана картичка

7 коментара:

  1. Красиво и свежо! Чудесна картичка!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е картичката! Трудът си е заслужавал, получило се е много красиво!

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, каква радост за окото, наслада за душата си създала! Не съм спец в квилинга, но това, което си направила е толкова красиво, завладяващо, великолепно! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!