Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!понеделник, 5 септември 2011 г.

Картичка с прозорче

Картичка с прозорче - много ми харесва този начин на сгъване и въобще не е сложно. Казвам го, защото няколко месеца се канех да я направя... Цветето правих по повод украсата на една сватбена книга за пожелания и ми хареса как се получи, така че го направих и за тази картичка.
Бих се радвала да получа такава картичка.:)
Ще участвам в Лятната игра на Хобисимо - Седмица 4 "За мен"

1 коментар:

  1. Много оригинална идея, прекрасно пресъздаване от твоя страна, а цветето е уникално красиво! Всеки би се зарадвал на толкова хубава и добре изработена картичка!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!