Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!сряда, 21 септември 2011 г.

Визитна картичка

Картичкофурийско предизвикателство №84 "Визитки", зададено от Green- Eyed Girl.
Първоначалната ми идея, когато видях темата беше друга, но се сдобих с нови шаблони и исках да ги изпробвам и някак без да се замислям се получи тази визитка:))
Размер: 9/5см. Използвах шаблоните и Биг Шот :) ( от доста време го имам и все още не мога да му се нарадвам), фона направих с апликатор и жълто мастило с леки щрихи от бледо зелено, цветленцата са с куилинг - жълти с оранжев център и малка перличка.
Описвам така подробно, защото времето е толкова мрачно, че колкото и да се старах не успях да направя хубави снимки:(
В действителност е много свежа визитна картичка и аз много си я харесвам.:))
Мисля, че отговаря на условието и на Предизвикателството на Двете елши "Оранжево и/или жълто", така че ще я включа и там.

Приятна вечер и много усмивки!:)


5 коментара:

 1. Прекрасна визитка! Оригинална и в много свежи цветове. Панделката стои много кокетно :) Благодаря ти, че се включи при Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 2. Мммм, харесва ми! Прилича на малка градинка :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много нежна и много добре представяща те визитка! Супер е!

  ОтговорИзтриване
 4. Много нежна! Чувствена! Имам пристрастие към зеленото!

  ОтговорИзтриване
 5. Много нежна, оригинална и свежа..- съвсем като теб.Поздравления и успех!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!