Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!сряда, 28 септември 2011 г.

Черно и бяло


КФП №85 "Черно и бяло", задедоно от Краси (щурчо). Много любима комбинация за мен, макар че като се замислих това е първата ми картичка с участието само на тези два цвята.
Използвала съм черен перлен картон, бял перлен картон (подарък от Дони - Арти Марк), бяла сатенена панделка и камъчета(имам известен запас от абитуриентския бал на дъщеря ми:)))
Поредната ми картичка без куилинг елементи - чак себе си учудих:)
Приятна вечер!:)

4 коментара:

  1. Много 'цветна' картичка, въпреки участието на само 2 цвта! Много ми харесват елементите, които си направила с камъчетата!

    ОтговорИзтриване
  2. Великолепна идея! Много красива картичка се е получила!

    ОтговорИзтриване
  3. Лиде, картичката е прекрасна с много и различни акценти - перфектно направена, както всичко твое. Благодаря ти, за участието в предизвикателството зададено от мен при Картичкофуриите тази седмица.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!