Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!понеделник, 5 септември 2011 г.

Картичка с релефИзползвал двустранна дизайнерска хартия (невероятна е), релеф с папка и релефни куилинг цветя. Поставих и надпис. Получи се много слънчева картичка.:)
Ще участвам в Лятната игра на Хобисимо - Седмица 7 "Релеф"

1 коментар:

  1. Момиче, оставяш ме вече без думи от толкова много красота, която видях в блога ти! Още една много идейна и хубава картичка си направила! Радвам се на всеки един твой прекрасен проект като малко дете!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!