Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!понеделник, 5 септември 2011 г.

Календар


С това календарче ще участвам в Лятната игра на Хобисимо - Седмица 5 Тъй като доста се забавих с изработката на календар и като разгледах другите участия(огромно разнообразие от дизайни и форми) се отказах от първоначалните си идеи и се получи това семпло календаре, което много си харесвам и със сигурност ще направя и в други цветови гами.:)

Приятен, ползотворен и усмихнат ден!

3 коментара:

  1. Какой хорошенький получился!

    ОтговорИзтриване
  2. Семпло, но красивите цветя, на които си такава майсторка, му придават незабравима красота и му вдъхват един семпъл и нежен разкош!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!