Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!понеделник, 26 декември 2011 г.

Коледна елха - изненада

Тази оригами елха е още едно от нещата, които правя за първи път. Звездата направих с куилинг и залепих "камъче звездичка". За гирлянда използвах 3мм червена панделка на която нанизах мъниста. Елхата "стои" върху трапецовидна кутийка, която се отваря напред и вътре може да се постави дребно подаръче. По-късно ще сложа още снимки:)

Ще участвам в:

5 коментара:

 1. Колко красиво и интересно! Харесва ми много , радвам се че се включи в играта. Благодаря ти!

  ОтговорИзтриване
 2. Оригами винаги свързвам с изненади,изглежда чудесно,поздрави!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита Коледа! Елхата е великолепна! И гирлянда е много красив, а идеята за скрито подаръче е страхотна!

  ОтговорИзтриване
 4. Лиде, ти си неизчерпаем извор на идеи! Много ми харесва идеята за скрито малко подаръче под елхичката, а гирлянда който си направила изглежда съвсем като истински!
  Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №2 Коледна украса!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!