Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!неделя, 1 януари 2012 г.

Последна за годината

Честита Нова Година! Бъдете живи, здрави и много щастливи. Нека 2012 бъде една незабравима, изпълнена с много положителни емоции и успехи година!

Още един експеримент с ацетатен лист- мисля сполучлив:)Картичката на живо е много нежна, макар и от снимките да не личи добре цялата й прелест.


 От горе

 Отворена
 Гръб
Ще участвам в:
Хоби предизвикателство №3"Скеч" на тема "Картичка за имен ден"
КФП 98 "Последната за годината"


2 коментара:

  1. Честита Нова Година! Нека бъде изпълнена и за теб със здраве, щастие, любов и още много творчески идеи, както и с време, за да успяваш да ги реализираш! Като тази толкова нежна и прекрасна картичка! Невероятно добра идея и изпълнение! На живо съм сигурна, че красотата й е още по-пленяваща!

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красива!
    Честита, здрава и успешна нова година ти желая!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!