Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!понеделник, 2 януари 2012 г.

Новогодишна изненада за малка принцеса

Това подаръче направих специално за моята малка дъщеря Анна-Мария (8г). 
Тя обожава шоколад и шоколадови бонбони :). Харесва също ръчно изработени неща - тя самата прави разни неща и смея да кажа, че се справя доста успешно за възрастта си. 
Реших да съчетая двете неща и да я изненадам (голямо криене падна докато правех кутийката :), нали са ваканция сега). Пожелавам й да бъде жива и здрава, да е все същото будно и талантливо дете, да сбъдне мечтите си и малко повече да ме слуша:)
Сега за проекта: Височина 10,8см
Така изглежда. 
                                       
Повдигаме капачето и сваляме панделката и .... изненадаааа. Вътре има 4 разположени стъпаловидно "чекмеджета" с размери 7/7см., като във всяко има различни любими на малката лакомства:)
Декорирах със стикери около чекмеджетата.

Сега да ви разкажа какво се случи като й го подарих на Нова година.
Първо беше изненадана, че съм направила нещо специално за нея и още повече, че не го е виждала:). След това свали капачето и налетя на любимите й бонбони мерси (които са в най-горното чекмедже и като се свали капачето се виждат само те). Спрях я и й казах да свали панделката - когато се отвори беше толкова изненадана и очичките й така блестяха....
С други думи много се зарадва и аз също разбира се.

Ще участвам в:

Усмихнат ден!

3 коментара:

  1. Невероятно хубава идея да напълниш с любими лакомства чекмедженцата! Кутийката изглежда невероятно! И си получила най-хубавата и най-голямата награда за теб - блеснали от радост и удоволствие детски очички! Да ти е жива и здрава, много радост да внася в живота ви и нека го прави цветен и усмихнат!

    ОтговорИзтриване
  2. Уникална идея!Много съм впечатлена наистина, чудесно си се справили и ти благодаря от сърце че ни ги показа в играта!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен проект! Много, много ми харесва и брилянтната идея и уникалното изпълнение! Лидка, изобщо не се съмнявам,че малката принцеса е била силно впечатлена- то ние дето сме големи сме впечатлени , а какво остава за едно дете..

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!