Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!понеделник, 2 януари 2012 г.

Новогодишна изненада

Това подаръче направих за голямата ми дъщеря Петя. За нея 2011 беше важна година изпълнена с много емоции и не малко напрежение. Завърши успешно средното си образование, беше най-красивата (нали си е моето гардже:)) абитуриентка, справи се блестящо с кандидат студентските изпити (изкара 2 пълни шестици на изпитите) и продължава успешно да се справя с учението в университета. Не мога да не спомена и няколкото награди, които спечели от конкурси. С други думи за нея беше една много успешна година. Искам да й кажа огромно благодаря, за това че ми даде много поводи да бъда горда майка. Пожелавам й да бъде жива и здрава, много щастлива, късметът да бъде неин постоянен спътник, да сбъдне мечтите си , да намери своя принц:) и да не спира да мечтае, защото няма невъзможни неща!
Формата на проекта е същата като на Анна-Мария(за да няма сърдити).
Височина 10,8см. Декорацията на капачето е снежинка, изработена с куилинг.

Със свалено капаче:

Отворена:
Ще участвам в:

5 коментара:

 1. Честита Нова Година! Нека да ти донесе здраве, щастие и много вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотен подарък от една горда майка , която изминалата година е получавала куп безценни подаръци от своето съкровище! Дано 2012 ви донесе още по големи успехи и ви дари с много щастие и късмет!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита Нова Година!!!Здрава и ползотворна за всички в семейството!!!Да е жива и здрава щерката,заслужаваща мноооого подаръци...и майка и,да ги сътворява!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Красота, нежност и най-хубавите майчини чувства са събрани в тази кутийка! Нека продължава да ви радва, да ви кара да се чувствате горди с нея и все повече успехи!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна кутийка!Честито с огромно закъснение на рожденичката и..дай Боже все така да продължи да ви радва и да ви изпълва с гордост при всеки свой успех.
  Гледам,..успешно си се справила с всички проекти- от децата до кутийката- едно от друго по-успешни и по-красиви (нали си перфекционист :) ) Успех на рожденичката!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!