Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!вторник, 1 май 2012 г.

Folk color

Днес няма  да публикувам нов проект, а ще Ви разкажа за едно събитие в което взех участие.:)
Събитието е "Folk color" и се проведе на 28 и 29 Април в пространството пред НДК ( около паметника "1300 години България") и е част от културната инициатива "София диша 2012", която цели да подпомогне кандидатурата  на София за "Европейска столица на културата 2019".
Организаторите "S Communicationи съорганизаторите от Столична община се бяха постарали да представят различни творци, музиканти, танцьори и др.

Още снимки тук
Беше прекрасно  изживяване, което ме зареди с много положителни емоции:)2 коментара:

  1. Ееее, Лидка, Лидка! Трябваше по-рано да кажеш, че ще бъдеш там, но пък се насладих на снимките, които ни показа!

    ОтговорИзтриване
  2. Много зареждащо, наистина!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!