Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!вторник, 3 юли 2012 г.

Магазин

Здравейте,
сега погледнах датата на последната си публикация в блога и се оказа, че повече от месец не съм писала. Та да споделя с какво се занимавах през това време:) а именно направих си онлайн магазинче, в което да показвам нещата, които изработвам. В него също така се предлагат и различни хоби материали и инструменти. Разбира се предстои разширяване и обогатяване на асортимента - но като за начало това.
Ако желаете може да го разгледате - www.livaart.com
Много бих се радвала да споделите с мен вашите мнения, впечатления, препоръки и т.н.
И сега какво трябва да направя?...ами да го отпразнувам с вас разбира се:)
За да се включите в празненството трябва да направите следното:
1. да оставите коментар под публикацията
2. във вашия блог, сайт, или фейсбук да поставите линк към магазина www.livaart.com
Тези от вас, които желаят да участват, но нямат блог, сайт, фейсбук или нежелаят да поставят линк също може да го направят, но ще участват в томболата само за втората награда.

Срок за участие: до 24 часа на 27.07.2012г.
Победителите ще обявя на 30.07.2012г.
Награди:
1 награда - ваучер за безплатно пазаруване в www.livaart.com на стойност 15,00лв.
2 награда - ваучер за пазаруване в www.livaart.com на стойност 5,00лв.
3 награда - изненада 
Тази награда ще получи участник, който най-много ме впечатли с коментар, публикация, изработка или др. - оставям на вашето въображение.
Първа и Втора награда ще бъдат изтеглени на случаен принцип.
Време е празненството да започне:)
Приятно забавление!

9 коментара:

 1. Честито! Желая ти много успехи с начинанието ти. Страхотни творения има в магазинчето! УСПЕХ!

  ОтговорИзтриване
 2. Честито и попътен вятър в новото начинание!

  ОтговорИзтриване
 3. Честито! Чудесно магазинче! Успех в новото начинание!

  ОтговорИзтриване
 4. Лиде, поздравления и сърдечни пожелания за нестихващо творческо вдъхновение за да продължиш да доставяш радост на околните! Искрено се възхищавам на нещата, които създаваш!
  Успех на магазинчето!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Попътен вятър на магазинчето и на теб! С пожелания да ти върви по мед и масло, да се завабляваш, а не да се чувстваш че работиш и да вдъхновяваш всички около теб!

  ОтговорИзтриване
 6. Лиде, от сърце ти пожелавам успех в начинанието! Всичко, което правиш е винаги перфектно и с много любов, за което искрено ти се възхищавам!

  ОтговорИзтриване
 7. Стискам палци да потръгне! Аз не съм от клиентите - мечта (пазарувам рядко и ограничено), но като поразгледах има доста изкушения на добри цени :-). Естествено линк към магазинчето ти цъфна веднага в лентата на моя блог - така и моят достъп ще е по-лесен :-)
  Пожелавам ти късмет и успех!И знам, че ще се справиш!!!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!