Здравейте и добре дошли!

Куилингът е изкуство, което се превърна в моя страст. В този блог ще пиша всичко, което е свързано с темата-малко за историята и разпространението на тази техника; за материалите и инструментите-какви и откъде да си ги закупим (как сами да ги направим); ще се опитам да направя няколко урока "стъпка по стъпка" за направата на фигури и не на последно място ще показвам моите "творби". Целта ми е да популяризирам тази прекрасна техника, която в България макар и да не е много разпространена, напоследък има доста последователи. Това е от мен ... Очаквам Ви да се включите и незабравяйте да се усмихвате!сряда, 12 декември 2012 г.

Кутийка с изненада

Кутийката е с размери 7/7/7см. Върху капака има картичка за надписване.Ще участвам в Предизвикателство Декември на Двете елши - Коледа идва
и тъй като е на Коледна тема и съдържа цветовете червено, зелено и златно ще се включа и в Хоби предизвикателство 28 "Цветова комбинация"
Също така и в CCH 134 Christmas Time

8 коментара:

 1. Отговори
  1. Да, много сладка се получи:)
   Благодаря ти!

   Изтриване
 2. Много красива кутийка - изненада ! Елхичката е разкошна! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Кутийката е красива, а изненадата вътре - прелестна! Много ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна елха!!!! Блазе на този, който ще получи тази кутийка-изненада! Благодаря ти, че ни я показа в Хоби предизвикателство 28 "Цветова комбинация"!

  ОтговорИзтриване
 5. Възхитителна отвсякъде! Пленява още в самото начало, а изненадата вътре е просто невероятна! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на The Crazy Challenge.

  ОтговорИзтриване
 6. Чудна кутийка-изненада, елхичката е много сладка.. и така нежна снежинката на капака..майсторска работа! Много ще се радвам да получа картичка от теб -в картичкофурийската размяна . Ето моя адрес - pepinatoys@gmail.com моля те пиши ми ,да разменим адреси-)))
  Поздрави Пепи

  ОтговорИзтриване
 7. Разкошна "кутийка"...- стилна и красива и...криеща толкова много изненади..
  Благодаря ти за участието в Хоби предизвикателство 28, зададено от Хис и в Крейзито!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!